Diagnostik av Covid-19 tester och reseintyg
Check!
dropshad.png

Snabbt PCR-test inkl. reseintyg

Just nu: 1295 kr

Check!

Reseintyg på engelska

Reseintyg med QR-kod för validering

Flygintyg.nu

Vi erbjuder Covid-19 virusdiagnostik med RT-PCR test eller Antigen (snabbtest) till förmånligt pris

Check

Reseintyg på engelska med QR-kod för validering utfärdade och signerade av legitimerade läkare

Check

Snabba och säkra provanalyser med hjälp av ackrediterat labb enligt ISO standard 15189

Check
Check

Supersnabb leverans med provsvar inom 36 timmar

Våra provsvar går att verifiera på www.coronapassport.se

Check
worldmap_hg.png

Viktig information

Det är olika regler för olika resmål. Angående hur många timmar innan avresa som testet behöver utföras samt om de kräver ett specifikt format på reseintyget. Resenären bär eget ansvar att ta reda på vad som gäller inför den aktuella resan.

PCR-test inkl. reseintyg, 1295:- 

Provsvar inom 36 timmar. Ett PCR-test visar om du har en pågående infektion av covid-19. Om testet påvisar ett negativt resultat får du ett reseintyg signerat av en legitimerad läkare. Vi samarbetar med Coronapassport och Life Genomics som är ett ackrediterat laboratorium enligt ISO 15189. Alla våra testresultat går att verifiera hos www.coronapassport.se. Testerna är av högsta kvalitet och uppfyller alla krav från Folkhälsomyndigheten.

Snabb-antigentest inkl. reseintyg, 795:- 

Provsvar på endast 15-30 minuter. Snabbtest för pågående infektion av Covid-19 gäller endast för dig som inte har symptom. Provet är godkänt av WHO och har en säkerhet på 93,3%.

Om provsvaret påvisar ett negativt resultat får du ett reseintyg signerat av en legitimerad läkare. Provsvaret får du per mejl eller sms.

Snabb-antigentest exkl. reseintyg, 495:- 

Provsvar på endast 15-30 minuter. Snabbtest för pågående infektion av Covid-19 gäller endast för dig som inte har symptom. Provet är godkänt av WHO och har en säkerhet på 93,3%.

Provsvar får du per mejl eller sms. Har du minsta symptom ska du hålla dig till folkhälsomyndighetens riktlinjer och stanna hemma.

Antikroppstest, 495:-

Provsvar på endast 15-30 minuter. Antikroppstestet är ett test som visar om du har bildat antikroppar mot covid-19. Ett positivt resultat är något som enligt Folkhälsomyndigheten ger visst skydd mot att bli sjuk igen.

Du ska ha varit symtomfri i minst 2 veckor för att boka detta test.

Vanliga frågor och svar

 

Hur går det till?


Du bokar tid via länken nedan. Tänk på att det tar 36 timmar att få ditt resultat, så se till att boka i tid innan din resa. Du som kund är ansvarig för att provet tas inom det antal timmar det landet du reser till kräver, och att informera oss om du behöver ett särskilt reseintyg. Ta med ditt pass när du kommer till kliniken. Vi behöver det för att kunna legitimera dig och utföra testet. Vår utbildade personal tar provet genom att föra upp en provtagningspinne med bomullstopp i näsöppningen, som sedan förs längst bak i näsan till bakre svalgväggen. Där roteras pinnen i ca tio sekunder mot slemhinnan. Provet skickas sedan till labbet för analys, och sedan får du det färdiga intyget skickat till den e-post du angett hos oss. Hur lång tid innan min resa ska jag testa mig? Det är svårt för oss att svara på när du ska ta ditt test, läs på vad som gäller för just ditt resmål på flygbolagets hemsida, eller på Embassy of Sweden. https://www.swedenabroad.se/en/about-sweden-non-swedish-citizens/
När får jag mitt reseintyg?


Vid negativt antigentest (snabbtest) erhåller du intyg inom en timma. Om testet påvisar ett negativt resultat får du ett reseintyg signerat av en legitimerad läkare.
Vad behöver jag ha med mig till besöket?


Ta med dig ditt pass när du besöker flygintyg.nu kliniken, vi behöver det för kunna legitimera dig.
Vad innehåller reseintyget?


Intyget är utfärdat på engelska och innehåller fullständigt namn, födelsedatum, passnummer, provresultat, datum och tidpunkt för provtagningen, samt är signerat av en av våra läkare. Reseintyget innehåller en QR-kod så att det kan verifieras online över hela världen.
Hur kan jag verifiera äktheten på mitt intyg?


Flygintyg.nu samarbetar med Life Genomics, det är labbet som genomför analysen enligt RT-qPCR. Life Genomics är ackrediterat enligt ISO15189. Folkhälsomyndigheten har godkänt Laboratoriet för diagnostik av Covid-19. För att ni ska kunna fastställa äktheten på reseintyget medföljer en QR-kod som kan verifieras online över hela världen.
Vem får testa sig?


Vi välkomnar alla att testa sig hos oss. Du behöver inte ha svenskt pass eller svenskt personnummer, men det är ett krav att du har med dig ditt pass och att det är giltigt, oavsett nationalitet. Vi på Flygintyg.nu följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och testar endast personer som inte visar förkylningssymptom eller har feber. Du måste vara symptomfri i sju dagar inför provtagningen. Om du har pågående förkylningssymptom eller feber rekommenderar vi dig att kontakta 1177.
Jag känner mig sjuk, kan jag komma in och testa mig för Covid-19?


Har du minsta symptom ska du hålla dig till folkhälsomyndighetens riktlinjer och stanna hemma. Kontakta 1177 eller din vårdcentral vid behov.
Vad händer om mitt provsvar är positivt?


Om provresultatet skulle vara positivt så kommer du att få ingående information via mail samt bli kontaktad av en av våra legitimerade läkare. Detta rapporteras även till Folkhälsomyndigheten och regionala smittskyddet. Vi rekommenderar att du följer Folkhälsomyndighetens anvisningar och kontaktar 1177, eller din närmsta vårdcentral. Vi desinfekterar provtagningsytan mellan varje kund för att eliminera smittorisken.
Hur lång tid tar besöket?


Besöket tar inte mer än 10 minuter per person.
Visar testet om jag har haft Covid-19?


Ett PCR-test påvisar inte om du har haft en genomgången infektion, utan bara om du har en pågående infektion. För att se om du har antikroppar behöver du ha varit symptomfri i minst två veckor, och sedan boka ett antikroppstest.
Vad är skillnaden på ett PCR-test och Antigen-test?


Ett PCR-test kräver analys från ett laboratorium. Det tar ca 36 timmar innan du får svar. Många länder kräver ett negativt PCR-test för inresa, du ansvarar för att ta reda på vad som krävs inför din resa. Testet tas genom ett prov i näsan. Här kan du läsa mer. https://www.folkhalsomyndigheten.se/utokad-testning-for-covid-19/test-for-covid-19/pcr-test-for-pagaende-infektion/ Ett Antigen-test är ett snabbtest som vi utför på plats på flygintyg.nu kliniken. Resultatet på ditt test får vi fram inom 15 minuter, och du får med dig intyget direkt eller inom en timme. Antigen-testet tas med provpinne via näsborren. Läs mer om antigen-tester på Folkhälsomyndighetens hemsida. https://www.folkhalsomyndigheten.se/utokad-testning-for-covid-19/test-for-covid-19/antigentester-for-pavisning-av-covid-19/

Om oss 

Vi på flygintyg.nu har personal med flera års erfarenhet inom sjukvård och skönhet, hos oss är det antingen certifierade terapueter eller legitimerade läkare som utför PCR-prov och antigentester för Covid-19. Du får ditt frisk/reseintyg digitalt, krypterat och signerat av en legitimerad läkare inom 36 timmar.

 

Hos oss på flygintyg.nu är du varmt välkommen om du är helt symptomfri och behöver göra ett pålitligt Covid-19 test. Vi jobbar med ackrediterade Life Genomics som är ett labb av högsta kvalitet. Våra tester och labbanalyser följer Folkhälsomyndighetens krav och är ISO 15189 certifierade för att säkerställa din trygghet.

 
 
 

Företag, se hit!

Vill du att vi kommer ut och testar era medarbetare på arbetsplatsen? Vi på Flygintyg.nu kan erbjuda både PCR test och Antigen snabbtest ute på er arbetsplats. Snabbt och smidigt sätt att testa medarbetarna för en säkrare arbetsmiljö. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en skräddarsydd offert.

Tack för ditt meddelande!

 
dropshad.png
LifeGenomics.png
coronapassport.png