Diagnostik av Covid-19 tester och reseintyg
Check!
dropshad.png

Snabbt PCR-test inkl. reseintyg

Just nu: 1295 kr

Check!

Reseintyg på engelska

Reseintyg med QR-kod för validering

Flygintyg.nu

Vi erbjuder Covid-19 virusdiagnostik med RT-PCR test eller Antigen (snabbtest) till förmånligt pris

Check

Reseintyg på engelska med QR-kod för validering utfärdade och signerade av legitimerade läkare

Check

Snabba och säkra provanalyser med hjälp av ackrediterat labb enligt ISO standard 15189

Check
Check

Supersnabb leverans med provsvar inom 36 timmar

Våra provsvar går att verifiera på www.coronapassport.se

Check
worldmap_hg.png

Viktig information

Det är olika regler för olika resmål. Angående hur många timmar innan avresa som testet behöver utföras samt om de kräver ett specifikt format på reseintyget. Resenären bär eget ansvar att ta reda på vad som gäller inför den aktuella resan.

PCR-test inkl. reseintyg, 1295:- 

Provsvar inom 36 timmar. Ett PCR-test visar om du har en pågående infektion av covid-19. Om testet påvisar ett negativt resultat får du ett reseintyg signerat av en legitimerad läkare. Vi samarbetar med Coronapassport och Life Genomics som är ett ackrediterat laboratorium enligt ISO 15189. Alla våra testresultat går att verifiera hos www.coronapassport.se. Testerna är av högsta kvalitet och uppfyller alla krav från Folkhälsomyndigheten.

Snabb-antigentest inkl. reseintyg, 795:- 

Provsvar på endast 15-30 minuter. Snabbtest för pågående infektion av Covid-19 gäller endast för dig som inte har symptom. Provet är godkänt av WHO och har en säkerhet på 93,3%.

Om provsvaret påvisar ett negativt resultat får du ett reseintyg signerat av en legitimerad läkare. Provsvaret får du per mejl eller sms.

Snabb-antigentest exkl. reseintyg, 495:- 

Provsvar på endast 15-30 minuter. Snabbtest för pågående infektion av Covid-19 gäller endast för dig som inte har symptom. Provet är godkänt av WHO och har en säkerhet på 93,3%.

Provsvar får du per mejl eller sms. Har du minsta symptom ska du hålla dig till folkhälsomyndighetens riktlinjer och stanna hemma.

Antikroppstest, 495:-

Provsvar på endast 15-30 minuter. Antikroppstestet är ett test som visar om du har bildat antikroppar mot covid-19. Ett positivt resultat är något som enligt Folkhälsomyndigheten ger visst skydd mot att bli sjuk igen.

Du ska ha varit symtomfri i minst 2 veckor för att boka detta test.

Vanliga frågor och svar

 

Om oss 

Vi på flygintyg.nu har personal med flera års erfarenhet inom sjukvård och skönhet, hos oss är det antingen certifierade terapueter eller legitimerade läkare som utför PCR-prov och antigentester för Covid-19. Du får ditt frisk/reseintyg digitalt, krypterat och signerat av en legitimerad läkare inom 36 timmar.

 

Hos oss på flygintyg.nu är du varmt välkommen om du är helt symptomfri och behöver göra ett pålitligt Covid-19 test. Vi jobbar med ackrediterade Life Genomics som är ett labb av högsta kvalitet. Våra tester och labbanalyser följer Folkhälsomyndighetens krav och är ISO 15189 certifierade för att säkerställa din trygghet.

 
 
 

Företag, se hit!

Vill du att vi kommer ut och testar era medarbetare på arbetsplatsen? Vi på Flygintyg.nu kan erbjuda både PCR test och Antigen snabbtest ute på er arbetsplats. Snabbt och smidigt sätt att testa medarbetarna för en säkrare arbetsmiljö. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en skräddarsydd offert.

Tack för ditt meddelande!

 
dropshad.png
LifeGenomics.png
coronapassport.png