Diagnostik av Covid-19 tester och reseintyg
Check!
worldmap_hg.png

Viktig information

Det är olika regler för olika resmål. Angående hur många timmar innan avresa som testet behöver utföras samt om de kräver ett specifikt format på reseintyget. Resenären bär eget ansvar att ta reda på vad som gäller inför den aktuella resan.

 

Viktigt att du som har bokat tid för PCR även fyller i dina uppgifter via denna länk:

https://amplexa.formstack.com/forms/flygintyg

Du får också länken via sms inför ditt besök hos Flygintyg.nu.

PCR-test inkl. reseintyg, 1195:- 

Provsvar inom 12 timmar. Ett PCR-test visar om du har en pågående infektion av covid-19. Om testet påvisar ett negativt resultat får du ett reseintyg signerat av en legitimerad läkare. Vi samarbetar med Coronapassport, Life Genomics och Amplexa Genetics A/S som är ackrediterade laboratorium enligt ISO 15189. Alla våra testresultat går att verifiera hos www.coronapassport.se. Testerna är av högsta kvalitet och uppfyller alla krav från Folkhälsomyndigheten.

Snabb-antigentest inkl. reseintyg, 695:- 

Provsvar på endast 15-30 minuter. Snabbtest för pågående infektion av Covid-19 gäller endast för dig som inte har symptom. Provet är godkänt av WHO och har en säkerhet på 93,3%.

Om provsvaret påvisar ett negativt resultat får du ett reseintyg signerat av en legitimerad läkare. Provsvaret får du per mejl eller sms.

Snabb-antigentest exkl. reseintyg, 495:- 

Provsvar på endast 15-30 minuter. Snabbtest för pågående infektion av Covid-19 gäller endast för dig som inte har symptom. Provet är godkänt av WHO och har en säkerhet på 93,3%.

Provsvar får du per mejl eller sms. Har du minsta symptom ska du hålla dig till folkhälsomyndighetens riktlinjer och stanna hemma.

Antikroppstest, 495:-

Provsvar på endast 15-30 minuter. Antikroppstestet är ett test som visar om du har bildat antikroppar mot covid-19. Ett positivt resultat är något som enligt Folkhälsomyndigheten ger visst skydd mot att bli sjuk igen.

Du ska ha varit symtomfri i minst 2 veckor för att boka detta test.